Hol lehet Budapesten kutyaházat venni?
Figyelt kérdés
Nem rendelni hanem személyesen kiválasztani.2013. jún. 4. 08:51
1/10 anonim válasza:
Barkács áruházakba nézz körűl, meg a fressnapfba. Meg nagyobb kertészetekbe is lehet kapni.
2/10 anonim válasza:
OBIban láttam, meg Fressnapfban.
3/10 anonim válasza:
Vannak olyan árudák, ahol csupa fából készült dolgokat árulnak. Az ilyenekben sokféle ház van.
4/10 anonim válasza:
Én múltkor vaterán láttam elég jókat. De, mi csináltunk mind a két kutyának, és sokkal jobban tetszik, mint amiket venni lehet.
5/10 A kérdező kommentje:
Voltam praktikerben, fressnapfban, és alpha zoo üzletben is. Sehol nem kapni normális szigetelt kutyaházat. Rendelni és készíteni nem tudok, mert holnapra meg kell lennie.
2013. jún. 4. 21:31
6/10 anonim válasza:
Szigetelt kutyaházat tényleg nem fogsz kapni, max ha rendelsz. Ha kiirod a kérdésbe hogy szigetelt akkor mondtam volna, és nem a fressibe küldelek. Mi is csináltuk a kutyáknak.
7/10 A kérdező kommentje:
Rájöttem én is. Köszönöm szépen! Sajnos marad a rendelés, addig meg várunk, ma visszamegyek és veszek egy benti fekhelyet addig bent fog aludni akkor. Mindenképpen egy jó minőségű, szigetelt házat szeretnék amiben biztos nem fog fázni. Van eső és szélvédett teraszunk, oda fogom tenni a házát.
2013. jún. 5. 16:48
8/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Mi inkább csináltunk egyet, olcsóbb is volt és legalább biztos olyan lett amit akartam. Ráadásúl jó vastag a szigetelése.
9/10 A kérdező kommentje:
:DDD Az ötlet jó, de nő vagyok, és nem igazán van ehhez affinitáson sajnos. :D
2013. jún. 5. 17:04
10/10 anonim válasza:
Ezt megértem én is a fiamnak meg a férjemnek adtam a feladatot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!