Sátorozni jöhet velem a kutyám?
Figyelt kérdés
Magyar vizsláról van szó egy 8-10 fős baráti társasággal akarunk sátorozni(ha az idő engedi) A kutya jól megvan idegenekkel is és örülnék ha jönne ő is. Nincs abban semmi ha elviszem? (nem etikailag gondolom hanem a kutya szempontjából, hogy jól érezné e magát)2013. jún. 3. 00:08
1/9 anonim válasza:
Persze hogy jól érezné magát! Egyrészt a kutyának ott a legjobb, ahol a gazdája van, másrészt jobban szeret természetközelben lenni, mint falak között, szóval élvezni fogja nagyon. És persze az sem utolsó hogy ilyenkor a gazdival alhat a sátorban :)
Én mindig magammal viszem a kutyámat ha sátorozni megyünk, sokkal jobb neki velem a szabadban, mint otthon nélkülem.
2/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha 100%, hogy melletted marad, és akkor sem csámborog el, ha alszol, vagy nem figyelsz. Mivel vadászkutya, még jobban oda kell rá figyelni a természetben, ha szagot fog, úgyis menni fog utána.
3/9 anonim válasza:
nem feltétlenül megy a szag után... ha jól van képezve és jól van vele foglalkozva.
Attól függ, amúgy hogy miről szól a társasággaal a sátorozás. Mert ha arról hogy minden este berugtok/délután akkor nem biztos hogy olyan jó neki.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát felnőtt emberek vagyunk szóval iszunk is de nem az a szétcsapjuk magunkat dolog. Ha ébren vagyok és figyelek rá tuti nem csámborog el éjszaka meg a sátorban elvan. Szóval akkor nem tenne neki rosszat akkor viszem, köszi
2013. jún. 3. 08:50
5/9 anonim válasza:
A társaságod véleményét kérdezd, ne az itteni idegeneket. Ha mindenki kedveli a kutyákat, nem zavar senkit a jelenléte, akkor vidd.
6/9 anonim válasza:
Utolsó mond valamit. Ha közös sátrad van valakivel, akkor mindenképp érdemes rákérdezni. Én tényleg imádom a kutyákat, de nem szeretnék így együtt aludni eggyel, főleg nem máséval.
7/9 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem etikai értelemben gondoltam, hanem a kutya szemszögéből. Ha a barátaimtól kérnék engedélyt akkor biztos nem egy kutyás topikban fogom megkérdezni. Kétszemélyes a sátram szóval egyedül fogok bent aludni, el se fér benne az ember kényelmesen ketten.
2013. jún. 3. 11:18
8/9 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a többiek is jól meglegyenek a kutyáddal, mert ha valaki véletlenül fél tőle, vagy esetleg kicsit becsiccsentve elkezdi heccelni, vagy óvatlanul játszani vele, abból lehet baj. Hiába tűri jól a kutyusod az idegeneket, ha valamelyik véletlenül megijeszti, vagy valami... Az én kutyám is végtelenül emberbarát, és egy mozdulatból megérti, hogy maradjon mellettem, meg minden, de nem vinném magammal ilyen mókához.
9/9 A kérdező kommentje:
Persze ezt meg fogpm velük beszélni, de mindenki látta már a kutyust és őgy tudom szeretik is.
2013. jún. 3. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!