Az baj, ha ellés után másnap a kutyusnak hasmenése van?
Nem vészes,majd elmúlik ne aggódj,nem lesz semmi baja!
Az enyém még vagy 1hétig vérzett fialás után.
Soha nem értem mi a f*sznak kell elletni a kutyáit olyan embernek(?), aki ennyire nincs képben semmivel?
Pénszerzés a kiskutyákból?
Véletlenül felcsinálták?
Vagy csak jó poénnak tűnik?
Érdekes módon arra a kérdésemre, hogy mi lesz a kiskutyák sorsa, eddig egyik se tudott válaszolni, csak anyázni, hogy miként képzelem én, hogy beleszólok az ő dolgába.
OFF
Én 100%- ban az utolsó hozzászóló mellett állok. Ez a tudatlanság... a legszarabb az, hogy ezek az emberek legtöbbször azért elletik a kuytát, mert
1. "egyszer fialnia kell, mert megbolondul"- ekkora f.szságot...
2. valami kisgyerek van a családban és "hadd lássa a gyerek, hogy milyen egy újszülött kiskutya" bla- bla- bla...
De akkor legalább ha látja, hogy probléma van, hVná ki hozzá az orvost... ez lenne a minimum.
Ja, az anyázással kapcsolatban: tudják, hogy igazad van, csak nem tudnak mivel védekezni, mert valójában tisztában vannak azzal, hogy hülyeségeket beszélnek. Ezért; legjobb védekezés a támadás. :(
Amíg ilyen emberek vannak, addig leshetjük, hogy mikor lesz Magyarországon felelős állattartás :(((
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!