Mi a különbség a törpe tacskó és a sima tacskó között persze ha van ilyen!?
Jééééézus de aranyos:)))
Figyelj, teljesen érthető, ha csalódott vagy... De amit egy tacsiban szeretni lehet, az benne is megvan, nézd meg azt az ari fejét, fülét:)
Lehet erdélyi kopó vagy pincher a másik szülő. De végülis mindegy, mert iszonyat aranyos, szeressétek nagyon!:) Ha a tacsi volt az álmotok, 1-2 év múlva attól még vehettek egyet mellé játszópajtinak!
Ez a kérdés ezen az oldalon megmarad.
Ha időnként felteszel ide egy képet, ahogy nő a kicsi, biztosan a válaszolók szívesen fogadnák.
Egészséges, hosszú kutyaéletet kívánok neki!
Ne haragudj, de én nem igazán értem a felháborodottságotokat. Azt értem, hogy te fajtatiszta tacsit szerettél volna, de basszus, se törzskönyv semmi, a kutyán is egyértelműen látszik, hogy keverék, valószínűleg egy nevenincs szaporítótól van, mégis mit vártál? Azért, mert valaki azt mondja, hogy fajtatiszta és ilyen egetverő marhaságokkal etet, hogy "most van a nyúlánk korszakába" még nem kell elhinni.
Nem baj, talán ebből most tanultok és legközelebb figyelmesebbek lesztek (vagy za ismerősötök, akitől kaptátok).
A kutyus aranyos, enyhén tacskó jellegű keverék, megérdemli a szeretetet és biztosan benne is sok örömöt leltek majd. :) A szaporítót viszont cseszd le, mert ez nem fajtatiszta kutya. Mondjuk sokra már nem mentek vele. De rettentően pofátlan ember lehet, mert ezen a kutyán annyira látszik, hogy nem fajtatiszta, hogy még egy kisgyerek is megmondaná. De szépnek, egészségesnek tűnik, ha szerencsétek van genetikailag is rendben van és nem kell majd orvoshoz járkálnotok vele csak amennyit más kutyával is mennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!