Miért eszi a fülemet a kutya?
Lehet, hogy ezt már egyszer kérdeztem, de nem kaptam rá választ... xD Hagyhatom neki?
És a kezemet eheti? Csak mert, sokszor rágónak használja a kezem, de egyáltalán nem fáj, és én hagyom neki. Mamám szerint ne hagyjam. De ezt csak azért mondja, mert ővele nem olyan óvatos mint velem.
Ha enné, akkor az bizony fájna. Max rágcsálja...
Én nem hagynám, mert tele van baktériumokkal a kutya szája, nyála... a seggét nyalja, aztán meg a te kezedet, füledet.
Igazán higiénikus, mondhatom...
Odadugod a fejedet, vagy mi? :D
Gondolom mos kezet a kérdező.. ;)
Látom a sok kutyamániás leszavazott.
Megmondom nektek, hogy én is szeretem a kutyákat, viszont azért gondolkodni sem felejtettem el. Tagadhatjátok bárhogy, de igaz, amit írtam.
Vagy ti fertőtlenítitek a kutyátok száját 15 percenként?
Na jöhet még egy nullázás :)
Nem dugom oda a fejem, vagyis néha igen mert - most figyeljetek, dobpergééééés..... MEGPUSZILOM A HOMLOKÁT. :D
De ha olyanja van, akkor csak felágaskodik.
Az enyém is csinálja de már kezd kinőni belőle...
Amúgy elég ha leülök pl a lépcsőre feláll a hátamra és úgy rágcsálja a fülemet :)
A kezemet meg nyilván eléri amúgy nekem inkább "bolhászni" szokta, így csattogtatja a bőr felületét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!