Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet nagyobb baj belőle?

Lehet nagyobb baj belőle?

Figyelt kérdés
Kint voltunk a kiskutyámmal sétálni, lóbáltam a pórázt, ő pedig belesétált véletlen. Bedagadt a szeme, de játszott picit azóta. Lehet esetleg komolyabb baja?
2013. máj. 31. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
én orvosnak biztosan megmutatnám. ha egy kutya megvakul a fél szemére is fog játszani, szóval ez ne legyen mérvadó abban hogy esetleg ne lenne komoly a baj.
2013. máj. 31. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyeltem neki, leültettem és hátulról odatettem az ujjam, észrevette, reflexei is jók... Picit bedagadt és belilult, de jól lát vele. Ha nem apad, akkor mindenképp elviszem állatorvoshoz. A játékot arra értettem, hogy a fejét akkor nem üthette be, ha aktív meg ilyesmi.
2013. máj. 31. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Melyik részébe? A fémbe? Ha csak az anyag érte, akkor szerintem csak irritálódhatott, s holnapra már kevésb lesz piros. Ha sérült is, akkor vérzik.

Én nagyon féltő gazdi vagyok, néha hülyeségekkel is rohanok az állatdokihoz, de mondjuk pont ezzel nem mennék. Katonadolog.

2013. máj. 31. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vérzett. Flexi póráz, a műanyag része ütötte meg, ahol ugye fogod. Meglátom, hogy holnapra milyen lesz, ha rosszabb, akkor mindenképp megmutatom a dokinak.
2013. máj. 31. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!