Milyen kutyát vegyek? Rottweiller, Dobermann, Amstaff, Bullterrier?
Én Amstaffot vennék.
Lakásba vagy házba lesz? Volt e már kutyád, vagy kezdő vagy?
Jajj bocs félre értettem a kérdést, úgy olvastam: Milyen kutyát vennél?
Azt hogy neked mi való, csak te tudod, ha leírod hogy milyen céllal, milyen helyre veszed, mit vársz a leendő kutyádtól, mennyire tudod mozgatni akkor tudunk segíteni.
rottweiler.
Házörzőnek kiváló,gyerekszerető ---> http://www.youtube.com/watch?v=mbVnJxnQHOs&feature=related
És igaz barát.Nagyon szeretem ezt a fajtát, mert hűséges társ a mindennapokban. 1 éve pusztult el az enyém, azóta is kész vagyok...
de én csak ajánlani tudom a rotikat :)
Rotit vagy Amstaffot válassz, ahogy írtam a Dobinál plusz költség és macerás a fülvágatás, a Bullterrierek meg hajlamosak ellustulni.
Egyébként egyik kutyát sem tartanám kint, nem a hideg miatt hanem mert az összes felsorolt fajtának szüksége van a gazda állandó közelségére, igénylik, az Amstaffok főleg, ezt tapasztalatból tudom. Talán a Roti ilyen téren jobb választás lenne, egy kan talán még ígényli is néha a magányt!
Dobermant semmiképpen!
nem bírja ki a telet!
egyébként ha nem mehet be akkor nem igazán kellene rövid szőrű kutyát venni!
nem csak az a lényeg a kutyafajta kiválasztásában hogy neked mi tetszik, hanem hogy milyen fajtának tudsz megfelelő életet biztosítani. Ezeknek a kinti lét egyáltalán nem ideális!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!