Van egy 7 hónapos Whippetunk. Nektek is retttenet bújós?
Attól, hogy kistestű fajta, nagyon nem lenne szabad hagyni, hogy ennyire irányítson benneteket.
Tudom, hogy aranyos, de akkor is egy kutya, nem macska, vagy kisbaba.
Most még bűbájosnak találod, de ez a kutya jó esetben veletek lesz 10-15 évig és egy elkényeztetett felnőtt kutyával rémálom lesz az életetek.
Nekem nincs whippetem, de a következő kutyám biztosan az lesz:)
Én is azt hallottam, hogy nagyon bújósak, de azért (persze ha Téged nem zavar, akkor mindegy) az intim szférámat megőrizném. Mondom ezt úgy, hogy az én kutyám is az ágyamon alszik, de a paplan fölött, általában a lábamnál.
Biztos nagyon édes, de azért ne hagyd, hogy a fejetekre nőljön.
Azért csinálja, mert fázik.
Hány fok van nálatok?
Nekem Agaram van, ő is ezt csinálja, de csak akkor amikor fázik. Télen egy takaró alatt alszunk, tudja a rendet, este lefekszem, jön a jobb oldalamra, bebújik mellém. Nyáron viszont akkor sem tudnám magam mellé kényszeríteni ha akarnám :) Akkor kiterül a padlón és ott alszik. Ha oda is bújik, gyorsan meggondolja magát, és valami hűvösebb alvóhely után néz.
Télen, vagy ha hűvösebb van (mint mostanában), le nem lehet rázni, ha nem engedem magam mellé és nincs betakarva, akkor mászkál fel-alá a lakásban és ilyen halk sípoló hangokat ad ki :)
Édes pofa lehet, akkor viszont nagyon ragaszkodó.
Mondjuk szerintem a kutyák azért szeretek így aludni, mert kicsiként a tesókkal is összebújva egymás hegyén-hátán aludtak. Az enyémnek 7 tesója volt.
Én a lábaival vagyok bajba mindig, direkt lábbal kifelé van mellettem az ágyba este, aztán gondol egyet, fordul, a lábak az arcomon, az oldalamban, a hátamban kötnek ki :)) Reggel meg úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger :)
(az Agaras gazdi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!