Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vihetem sétálni vagy várjak vele?

Vihetem sétálni vagy várjak vele?

Figyelt kérdés
Bevan gyulladva(kaptunk rá szemcseppet) a kuyám szeme és ha elviszem sétálni bepirossodik és másnapra se múllik a pirosság.Szerintetek vihetem sétálni a kutyámat?
2009. okt. 6. 07:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Most irtad hogy a sétától pirosodik ki a szeme. akkor mért akarod kivinni? várj vele szerintem.
2009. okt. 6. 07:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek a kutyusának állandóan be volt gyulladva a szeme, mire kiderült, hogy ecetfa áll az óla mellett, és arra allergiás. Kivágták, és azóta semmi baja. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet, hogy valamire allergiás, de mindenképpen várd meg, amíg remélhetőleg használ a szemcsepp, de ha allergia miatt van, valószínűleg visszatérő probléma lesz, amíg ki nem derül, mitől van.
2009. okt. 6. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!