Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg fog ez fordulni?

Meg fog ez fordulni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az 5 hónapos kutyám jobban örül másoknak, mint nekem. Előbb üdvözli őket. Nekem jobban engedelmeskedik, én foglalkozok vele a legtöbbet.

Meg fog ez fordulni idővel? Hozzá fog jobban ragaszkodni? Az irányomban több tiszteletet mutat, kitér előlem, ha be akarok menni az ajtón, ha megtiltom, akkor nem megy be a szobába stb.

2013. máj. 29. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez csak akarat kérdése. Minél többet foglalkozol vele, annál jobban fog szeretni. És persze élvezze azt, amit csak ti ketten csináltok.
2013. máj. 29. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, idővel sokkal jobban fog kötődni hozzád, ha sokat foglalkozol vele. Nagy séták, labdázások, tanítás, közös programok... Biztos vagyok benne, hogy imádni fog. :)
2013. máj. 29. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Tavaj a fiam (20 éves) vett magának egy kutyát. Nevelte, tanította, tényleg sokat foglalkozott vele. Én fésültem, tisztítottam a fülét, szoktattam a kellemetlen dolgokhoz, eközben viszont sokat játszottam vele hogy kellemes legyen az élmény. Aztán a kölyók valahogy nekem örűlt jobban. A fiammal mindìg nagyon fegyelmezett volt. Nem is értette a csemetém hogy ez most mi, kicsit féltékeny lett. Akkkor elmondtam neki hogy az élet nem csak munka, tanuljon meg játszani a kutyával. Megfogadta a tanácsom, most már mindkettőnknek ugyanúgy őrűl, bár inkább a fiammal bírkózik:-)
2013. máj. 29. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem csinálunk együtt jó dolgokat, pl séták után nagyon hálásan néz rám. Lehet tényleg többet kéne vele játszanom, azt főleg másokra hagyom, hogy ne kezeljem engem is játszótársnak.
2013. máj. 29. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiamat sem kezeli játszótársnak, de játszanak egyűt. Szerintem veled is játszott anyukád mégsem kezelted játszótársnak, mert tudod a rangsort. Ő is tudni fogja.
2013. máj. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!