Mivel etessek? Egy amerikai bulldog kislany kutyam van,7 honapos, premium kolyoktapot/junior tapot kap.
Figyelt kérdés
Ugy erzem nem igazan kajalja,jobban enne a mi kajankat,szoktam is neki adni,lehet,hogy ez volt a baj,nem?Kisse valogatos,a tapot csak tenyleg vegszukseg eseten eszi,amikor mar egy napja nem evett,mert nem kap mast.Szoktam neki nyershust is adni(csirke farhat,szarny.)A masik kerdes,most fogom ivartalanitani,attol felek,hogy osszeesik,visszamaradhat a fejlodesben?Remelem,nem.2013. máj. 28. 21:55
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan ivartalaníttasd, a max hogy egy nagyon picit magasabbra fog nőni de ez sem biztos. Ha finnyáskodik az etetésnél akkor vedd el előlle az ételt és csak a következő etetésnél kapjon. Nem biztos hogy célravezető ha étkezések között is kap valamit. Nem baj ha adsz neki néha abból amit ti esztek, én is szoktam de csak etetési időben.
2/3 A kérdező kommentje:
Voltunk ivartalanittatni,most mar jol van,viszont nem nagyon kajal..olyan nehezen eszik,7 honapos es meg csak 20 kilo,az normalis?
2013. jún. 26. 16:32
3/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg, majd megerőssödik. Inkább lassan fejlőldjön, egyenlettesen az a legjobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!