Mi a véleményetek az Amerikai Staffordisre Terrierről?
A keresztanyáméknak volt ilyen kutyájuk, én imádtam.
19 évet élt. 18l
Nekem is ilyenem van :)
Imádom!!!!! Nagyon nagyon aranyos!!!! Csak jót tudok róla mondani! A gazdáját tiszteli minden áron :)
Ha van kérdésed, szólj :)
L/22
Domináns fajta, megfelelő nevelés, rendszeres tanítás és képzés, kölyökkortól elkezdett intenzív szocializáció és játékosságra, társaságba nevelés mellett zseniális családi kutya. Fontos, hogy a leendő gazda felkészüljön, ismerje a fajta igényeit, előnyeit, hátrányait.
Kitartó, szívós, játékos, engedelmes, hűséges, gyerekszerető, és nem utolsósorban gyönyörűség ránézni (nem az izomtól felpumpált 50kg-os, menni nem tudó staffikra gondolok, hanem a "régebbi" típusra).
Én nagyon szeretem a fajtát, tisztelem a szépsége és az ereje miatt, és elszomorít a buta, naív, tudatlan közhiedelem. Minden kutya veszélyes, ha nem megfelelő kezekben van...
Nekem is van Amstaffom , semmi gond velük ha megfelelő tanítást kapnak , szocializálva vannak!
Okos , bátor és nagyon jó kutya !
De egyet mondok , tenyésztőtől vegyél , mert szaporítótól vett kutya , lehet labilis , vagy gyenge idegrendszerű , ami könnyen vezet ahhoz hogy a kutya nem lesz 100-as , és ált. így vannak a balesetek!
Jó kutyázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!