Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hülye név egy mopsz kölyöknek?

Hülye név egy mopsz kölyöknek?

Figyelt kérdés
mindenki hülyének néz hogy a kislány mopszomnak a Réka nevet választottam. tényleg ennyire szörnyű?
2013. máj. 28. 07:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ha neked tetszik és így akarod hívni akkor hívd így. Ismerek egy kutyát őt Rebekának hívják ^^ és tök jól áll neki.
2013. máj. 28. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon jó név, inkább legyen szép magyar neve mintsem egy focistáról vagy paris hiltonról elnevezett kutyád legyen, mert szerintem ez a gáz! Az én kutyám neve Panni és senki nem néz hülyének. És sz@rd le azokat akik azt mondják, hogy gáz mindenki foglalkozzon a saját kutyájával.

A poén kedvéért Réka voltam :D

2013. máj. 28. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, szerintem nem illik mopszra, és az emberi nevek közül nagyon kevés jó kutyának. De pl van Sára és Koppány nevű kuvasz a kutyaoviban, rájuk illik.

Úgy hívod a kutyát, ahogy akarod, csak rajtad múlik, főleg ha nincs Réka nevű ismerősöd, akit zavar ez.

A poén kedvéért én is Réka vagyok ;)

2013. máj. 28. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem senkinek semmi nagyjából semmi köze hozzá,hogy te hogy hívod a saját kutyádat.

Ne zavarjon,az a lényeg,hogy neked tetszen és kész!

Amúgy én is Réka vagyok és engem nem zavarna ;)

2013. máj. 28. 10:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem alapvetően semmi baj nincs azzal, ha 'emberi' nevet adsz a kutyádnak. Az más kérdés, hogy ha kutyus, akkor sem egy mopszit képzelnék el Rékának. :)

Számomra találóbb egy mopszra a Sára, Rozi, Gerda. De ízlések és pofonok. :P

Nekünk is mopink van, gratulálok hozzá, legyen benne sok örömöd! :)

2013. máj. 28. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:

én Artúr nevű mopsz fiút ismerek :D

nem hülye név,de nekem nem jön össze,hogy emberi névvel látnak el egy kutyát..

amúgy engem is Dorkának hívnak, és a környéken egy uszkárnak is ez a neve,amikor hívják a kutyát mindig azt hiszem nekem szól vki :D

szóval elég gáz,hogy ott fordulgatok mint a hülye,hogy kiszólt,egyszer meg anyum szólt és nem figyeltem mert azt hittem megint a kutya van itt vhol..

2013. máj. 28. 10:45
 17/20 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó!
2013. máj. 28. 11:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem nincs azzal bajom, hogy a kutyáknak embernevet adnak, mondjuk a Réka nekem nem illik kutyára, de lehet a te mopszod kiköpött egy Réka :D Nálunk most mindenki, úgy hívja a kutyáját , mint az én kislányomat. Nekem az egyik kutyámat, úgy hívják, mint párom unokatestvérének a vezetékneve, de a kutya előbb meg volt, előbb lett elnevezve, mint megismertem párom, így nem fogok neki másik nevet adni, pedig eleinte nem akarták elhinni, hogy tényleg így hívják a kutyát és nem direkt váltottam arra, ezt már csak azzal tudtam megfejelni, amikor egyik tenyésztő ismerősöm szólt, hogy be-e tudnék fogadni egy kutyát, amit meg úgy hívnak, mint anyóst :D De végül is nem kellett befogadnom, mert találtak neki, gyorsan végleges gazdát.

És nem Réka voltam :D

2013. máj. 28. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tökjó.:) Kis turcsi orrú Réka kutya.

A palota pincsimet Ádikának hívják, a tesója Éva.

Kuvasz keverékünk Saci, szomszéd keveréke Lujza. Volt már Tomi és Szofi kutyánk is...nem tudom mi olyan gáz benne. Szíve joga elnevezni mindenkinek a kutyáját. Ha neked ez tetszik nevezd el így, szerintem aranyos.

2013. máj. 28. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Én akartam egy mopszot úgy terveztem réka lesz a neve...és utána rábukkantam a kérdésedre...
2015. jan. 3. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!