Milyen buktatója lehet annak, ha 7 hónapos kutyát vásárolok?
Figyelt kérdés
Lenne most egy nagyon jó vétel, még csak a képen láttam a kutyát, de gyönyörű. Holnap megyek megnézni. Olcsón adná a gazdája, állítólag magának akarta megtartani, az ő kutyái kölyke, de rájöttek hogy 3 kutya már sok. Legalábbis nekem ezt mondta.2013. máj. 27. 16:16
11/18 anonim válasza:
Én is ettúl tartottam és ezért nem hoztam el, mert én ha akarok 3. kutyát akkor kiállitásra szeretném és nem volt rossz vonalú a kutya meg szép is volt, de nagyon gyanus volt, hogy ennyire olcsó meg felajánlkozó volt, hogy még el is hozza nekem, csak vigyem, legalább is kb. igy jött ki a dolog. Szóval ebből kifolyólag nekem is jó idegrendszerű kutya kell akit eltudok vinni kiállitásra, meg tudok vele komoyabb szinten foglalkozni és igy nem mertme bevállalni, arról enm is ebszélve, hogy hozzánk is járnak sürün kisgyerekek, meg hát van még 2 kutyám akivel fontos, hogy jól kijöjjön a 3.. Szóval elég necces ez, nem könnyű döntés, mert benne van az is, hogy mi van, ha ekkora mázlid van,de sajnos a mai világot ismerve erre elég csekély az esély, legalább is én nagyon óvatos vagyok az ilyen helyzetekkel, igy nehéz döntés árán, de inkább nem hoztam haza a kutyust.
12/18 A kérdező kommentje:
Igazad van. Még azt mondta nekem a tulaj, hogy azért lenne jó ha én elhoznám, mert akkor nem kellene több hirdetést feladnia mert azt utálja mert agyon van bonyolítva. Mondtam elmennék megnézni, kb. egy és negyed órára laknak tőlem. De nekem furcsa hogy csak így odaadná. Mondtam neki hogy nekem hobbi célra kéne, be is iratnám a suliba meg valami kutyasportot is csinálnék vele, meg ugye aztán majd családi kutya is lenne. Kérdeztem van-e bármi elvárás hogy milyen helyre adná, annyit mondott kert legyen, mondtam hogy az van persze, de ennyi.... Nem is kérdezte hogy kint lenne vagy bent semmit... Nekem ez nagyon különös, nem ehhez vagyok szokva. az előző kutyámat ahonnan elhoztam, halála napjáig kapcsolatban voltam a tenyésztőjével, mindig érdeklődtek róla kértek fotókat stb...
2013. máj. 27. 21:24
13/18 anonim válasza:
Hát nem tudom. Legfeljebb elmész, megnézed és döntesz, de akkor tényleg figyelj azokra a dolgokra amiket már felsoroltak az előttem levők is, mást nem igazán tehetsz. Aztán reménykedni kell benne, hogy nem döntöttél rosszul és boldogan leéli veletek az éveit.:) Szoritok neked, hogy sikerüljön jó döntést hozni!! Majd ird meg, hogy mi lett a döntésed, meg ha elhozod a kutyust egy képet is dobhatsz fel róla, persze csak ha van kedved. Sok sikert!
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyos vagy! :) Holnap már okosabb leszek. Jelentkezem majd, és ha mégis elhozom, persze kép is lesz róla. :)
2013. máj. 27. 21:45
15/18 anonim válasza:
hát ha nem tenyésztő, akkor nincs is "joga" drágán adni. kétlem, hogy kikéri a tk-t vagy hogy egyáltalán ki lehet kérni. meg a chip mostmár minimum követelmény. nem valami bizalomgerjesztő. tudom, hogy neked nem számít a plusz pénz. de ha ráadásul megteheted, hogy egy jó kennelből veszel kutyát, akkor szerintem megéri megvárni, míg születik valahol egy ideális, mert így valószínű, hogy csak magaddal szúrsz ki.
16/18 anonim válasza:
Én anno a törzskönyves, oltott, tetovált kutyámat 10 hónaposan hoztam el a tenyésztőtől nagyon kevés pénzért.Felszámolta a tenyészetet és ezért atta bagó pénzért.Amúgy egy nagyon kiegyensúlyozott kutya volt, annyit vettünk észre rajta hogy félt a seprűtől, de más kutyákkal nagyon jól kijött, egy álom kutya volt, nagyon szerettem azóta is siratom...:(
17/18 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: milyen fajta?
18/18 A kérdező kommentje:
Végülis reggelre átgondoltam, és lemondtam, nem mentem el megnézni. Inkább kivárok, előbb utóbb csak eljön az én időm is.
2013. máj. 28. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!