Milyen a viselkedése a csau-csau kutyának?
Első kutyád lenne?
Nem tudom, más ezzel hogy van, de nekem elég rossz tapasztalataim vannak a csau-csauról, nem úgy viselkedik, mint egy átlag kutya. Én a helyedben még átgondolnám a fajtaválasztást.
borzasztó !
egy rémálom !
maga a pokol!
persze , aki ért hozzá,szereti a fajtát,és tesz is érte, annak biztos remek kutya ,akárcsak az eurázsiai , de alapból ma többi kutyafajtát tekintve , olyan mint egy remete a hegyen !
egy morgós, világgyűlölő, mindenkit utáló remete .
magának való, érdekes jellemű kutya.
a te esetedben ,szerintem nem jó választás lenne:(
hát szerintem egyénje válogatja. nekem is az elsőm egy csau. 2 éve vettük. ugyan ilyeneket olvastunk róla.. de kellemeset csalódtunk. igazából a miénk csak az idegenekkel viselkedik ugy mint ahogy az előző válaszolók leírták. engem konkrétan követ a lakásba és ha nem foglakozok vele nekiáll nyüszögni. aztmondják a fiuk maguknakvalóbbak és agresszívabbak mint a lányok.. ezt nemtudom. a miénk kislány sétálni imád, de igazából ugy van hogy az elején ő sétáltat engem hazafele meg ugy húzom xd tanítást még kiskorában érdemes elkezdeni mert akkor még valamivel könnyebben megragadnak neki a dolgok. a miént 4 hónapos koráig nagyon rossz volt ..rágott futkozott.. de aztán megkomolyodott......... okosak, csak rettenetesen önfejű fajta. de nagyon hűséges
amennyi szeretetet kap, viszonozza is :) más fajtát el se tudnék képzelni itthonra
és meg egy nagy előny. nem hiperaktív meg egyáltalán nem ugatós, viszont imád az udvaron játszani, ha olyan hangulatban van :D (bocsi kicsit hosszú lett, remélem segítettem)
én nagyon szeretem a csaukat, imádom a kinézetét is, gyönyörű, főleg a krémszínűek:)
Okos kutya, de nehezen motiválható. A tanítását még kiskorában el kell kezdeni, minden lépésről-lépésre, fokozatosan kell megtanítani neki. A türelem nagyon fontos, idővel és türelemmel meg tudod tanítani az alap dolgokra, és engedelmeskedni is fog. Imádom amikor valaki szidja hogy egy rémálom és milyen borzalmas kutya -.- olyan lesz a kutya ahogyan a gazdája neveli.
Egy gazdás kutya, a családból egy ember az akit "hivatalosan" elfogad gazdájának de a család többi tagját is szereti.
Hát most röviden ennyi de ha bármi kérdésed van róluk írj üzenetet, amiben tudok segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!