Baj ha egy shih-tzu kutyának kék a szeme? Az már nem is fajtatiszta?? Segítsen aki ért hozzá!?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 13:32
1/7 anonim válasza:
Nem baj, de hibás. Tenyésztésből kizáró ok, kiállításon nem indulhat. Elvileg a törzskönyvét felül kéne bélyegezni.
2/7 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet neki kék szeme? Mivel a shih-tzuknak barna...
köszi a választ
2009. okt. 5. 13:40
3/7 anonim válasza:
Genetikai hiba. Ha fehér a szőre, akkor süket is lehet.
Hibás példány. Ha felraksz egy képet, akkor megmondjuk, hogy nagy valószínüséggel fajtatiszta-e
4/7 anonim válasza:
Fúú,kék szemű shih tzu?Hátha,esetleg nem is fajtatiszta,biztos nagyon szép!...Én is szeretnék ilyen kutyust!
5/7 anonim válasza:
Törzskönyves?Hordod kiállításra?Tenyésztőtől van?
Szerintem nem biztos, hogy keverék.Attól még lehet fajtatiszta, csak pigment hibás...
Az enyém is az, csak neki barna az orra.:)
Ettől még ugyanúgy lehet szeretni....
7/7 anonim válasza:
Szerintem (ha a tied) neked a legszebb nekem is van 2 kis shih-tzum és azért nem indulhatna kiállításon a kan mert tiszta barna de mindenki aki látta azt mondta hogy sokkal szebb mint a szuka.(Amikor vettünk shih-tzut én direkt kék szeműt kerestem de nem volt (imádom a kék szemű kutyákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!