Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire illik egy tacskóhoz...

Mennyire illik egy tacskóhoz (lány) a Maggie név?

Figyelt kérdés
Eddig biztos voltam benne hogy leendő kiskutyámhoz illeni fog ez a név, de ahogy egyre közeledik az idő elbizonytalanodtam. Ha esetleg nektek lenne jobb ötletetek szívesen meghallgatnám!

2013. máj. 27. 15:41
 1/6 zsuzsabazsa ***** válasza:

Jó név a Maggie.

Vagy legyen inkább Tacsi= Hitacsi:))

2013. máj. 27. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon illik rá. De úgyis akkor fogod tudni, hogy mi illik hozzá, ha már veled lesz.

Az én kutyusom már 4 napja nálam volt,a mikor meg lett a végleges neve. :)

2013. máj. 27. 16:33
 3/6 VikikeEe2001 válasza:
Az enyémet Dolli-nak hívták. De az igaz, hogy akkor lesz meg a neve ha már nálad lesz, hogy mennyire játékos milyen a jelleme stb. Amúgy szép név a Maggie.
2013. máj. 27. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd akkor fogod tudni, amikor elhozod. Nálam is volt olyan az első kutyámnál, hogy meg volt a név, már jóval előtte, aztán amikor elhoztam, hiába tetszett a név, nem illett a kutyára. Utána már nem terveztem előre.
2013. máj. 27. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Aranyos név, nekem tetszik szerintem illik egy tacsihoz.Nekem is tacsim van igaz csak félig mert keverék:)
2013. máj. 28. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó név a Maggie, én a tacskómat biztos úgy hívnám. Nekem ezek is tettszenek: Dongó, Pepi, Paca
2013. jún. 19. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!