Valaki írna egy napirendet a kutyámnak és nekem?
Vagy jó az, ha akkor játszok vele amikor eszembe jut,
akkor tanítom amikor eszembe jut?
Légyszíves írjatok rendes napirendet egy rendes kutyának.
A sajátom így néz ki:
reggel 30- 40 perc séta (felkelés után egyből)
amint haza érek 10-15 perc séta
utána késő délután 1-1.5 óra
este 30-40 perc
illetve ha még este elmegyek vhova akkor még hajnalban leviszem és ak. másnap nem kell korán kelni :D
tanítás az a délutáni nagy séta után szokott lenni, nem mindennap. játék az nem tudom az össze - vissza az nem ilyen "külön program" mint a séta.
nem tudom ez mennyire segít. de úgy rakd össze, hogy neked és a kutyádnak /elsősorban/ jó legyen. mekkora a mozgás igénye, szeret-e játszani stb.
Ja hogy kertes ház ezt nem tudtam, akkor nem tudom.. mondjuk ha napi egy nagy sétára elviszed az tök jó. Esetleg ha van kutyás társaság akkor oda.
Etetés nálunk kétszer van egy reggeli illetve esti séta után. Van olyan aki azt mondja egy éves kor után elég a napi egyszeri etetés az is bevállhat ez szerintem teljesen egyéni döntés ki hogy csinálja mi vállik be.
Tanítani trükköket szoktam neki, ez nincs behatárolva időkeretbe mikor hogy.
Hát sportolni nem szoktam vele, nem is igényli néha szoktam vele futni, de nem sport szerűen hanem így lent vagyunk aztán..hát kedv kérdés, kutyámtól függ, de nem nagy távolságokat kell elképzelni.
Milyen kutyád van? Hátha úgy tudok adni ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!