Kiskutyám fél az utcán? Rossz, ha ezt teszem (lent)?
1. lehet a póráztól fél
2. esett az eső vizes a járda: az én kutyám 3 éves de ha esik ugy kell leimádkozni az ajtóból hogy legalább pisiljen
szia!
A felnőtt kutya átlag egy 2-3 éves gyermek intelligenciájával rendelkezik. A tiéd még csecsemőnek számít, ha lehet ilyen összehasonlítást tenni. Egysszóval baba, és nem is fog sétálni 3-4-5 hónapos koráig normálisan. Ne is várd el tőle, és főleg ne erőltesd, mert még nem érett rá. Most kellene pórázhoz szokatnod, nyakörvhöz, csak úgy, hogy rárakod, hadd húzza az udvaron 5-10 percig. Az lenne a neki való. Nem a séta rögtön...
Nem azt mondom, hogy ne vidd ki, de sétát ne várj tőle. Arra meg kell tanítani egy kutyát! Mégpedig úgy, hogy sokszor kimégy vele, esetleg csalogatod jutifalattal, de én személy szerint csak a türelmet választottam etetés nélkül. És bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!