A németjuhász kutyánk 6 hónapos. Még mindig harapdál. Tudnátok adni tanácsot hogyan szoktassuk le róla?
Kérem az olyan válaszok mellőzését, hogy erről csak mi tehetünk és egyebek.
Tudom!
Nekem tanácsra van szükségem, nem kioktatásra.
Nagy a család, sokan sokféleképp bánunk a kutyával kellene egy egységes "terv" amivel letudnánk szoktatni őt erről.
Időnként beindul harap,ugrik levakarhatatlan... Ekkora nagyon nehéz leállítani.
Ha van valakinek valami ötlete az kérem jelezze!
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=harapd%E1l%E..
Itt érdemes nézelődni a válaszok között. Elég sokszor leírtuk már nagyon részletesen is.
Ha nincs játék akkor szólj rá. Az én rotim 3 éves és játék közben persze hogy harapdál. Hisz a szájával fogja meg a labdát, a rongyot, vagy ha birkózunk akkor is harapdál. Ez nem baj, csak az a lényeg, hogy ha meg is harap akkor vegye észre magát és ne tépje le a kezed. Eleinte velem is durva volt (már felnőttként került hozzánk), és néha eléggé fájt meg nyoma volt, de abban a pillanatban amikor mondjuk megharapja a kezed, a ruhád vagy amit nem akarsz hogy harapjon, szólj rá!
Csak legyél határozott, mert amúgy játéknak veszi, és még jobban beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!