Érdemes megvenni ezt a könyvet?
Cesar Millan: Rövid útmutató a boldog kutyához. Nemrég jelent meg... Megvan valakinek?
Ugyanőtőle a "Kutya, mint családtag" c. könyvről is érdekelnének vélemények.
jók a könyvei!
bár ez a kettő pont nincs meg..
nekem a "hogyan váljunk falkavezérré kutyánk számára" című van meg.Nagyon sokat tanultam belőle.Amúgy szerintem bármelyiket is veszed meg jól jársz! :)
cesar könyvei olyanok mint a műsora. Jó szórakozás de sok hasznos nincs benne. Legalábbis a többi könyvébe az egész könyv lényege 5oldal kb. Amit ő elhúzott 150be. Az új könyvét még nem olvastam.
Ha nem ettől a könyvtől várod a megváltást akkor jó könyvek.
Az újjal még nem találkoztam, a Kutya, mint családtag nem rossz könyv, de azért bőven vannak tanulságosabb olvasmányok is a témában (pl. Jan Fennell).
Ha jól tudsz angolul, Cesar Millan könyveibe érdemes beleolvasni a neten (valamelyikkel egyszer összefutottam pdf formátumban), hogy eldönthesd, meg akarod-e venni.
Az első könyve nagyon jó szerintem.
A harmadikat vettem meg most, a Kutya mint családtag címűt. Még csak beleolvasgattam, nem nagy szám...
Úgy tudom, hogy a második könyve arról szól, hogy 3 különböző fajtájú kutyát felnevel és azt mutatja be, hogyan.
Azt nem értem, hogy az első könyvében szinte mindent részletesen leírt...mit tud még 3. és 4. könyvben is részletezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!