Ha levagom a pomeraniam-nak a szoret? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Van ez a Boo a youtube-on es nekem meg tetszet ahogy le van nyirva es ha el viszem valakihez hogy le nyirja igy akkor egybol ha azt mondom hogy le akkarom vagni a pomeraniaim-nak a szoret igy fogja le vagni vagy jobb lenne ha vinnek egy kepet?2013. máj. 22. 19:06
1/8 sippara válasza:
Hogy hosszú távon olyan is maradjon, mint Boonak, ahhoz elég gyakori kozmetikus látogatás szükséges ám. Első alkalommal mindenképpen képpel, esetleg videóval menj, nehogy elbeszéljetek egymás mellett a kozmetikussal. Mutatsz róla képet?
2/8 anonim válasza:
szerintem ahhoz egy top szőrminőségű kutya kell, hogy úgy nézzen ki. ha nem valami nagyon jó kennelből van (nem is tudom, van-e ilyen Magyarországon), akkor sok esély nincs rá, hogy olyan lesz, mint Boo
3/8 anonim válasza:
Ha jó tenyészetből van és szép dús szőre van akkor vigyél magaddal képet és szerintem olyan lesz, hacsak valami tk nélküli keverék akkor meg hiába viszel képet vagy videót sose lesz olyan.
4/8 anonim válasza:
szerintem ki fog röhögni a kozmetikus... minek kell bohócot csinálni a kutyából? nem egy játékszert vettél, hanem egy élőlényt... nem értem miért nem jó neked úgy a kutyád, ahogy a standard megkívánja.
5/8 A kérdező kommentje:
Hat 1.mivel kozeleg a nyar es szegeny dogleni fog a melegben habar lehet hogy nem csinaltatom meg ugy mert a versenyekre be sem fogjak engedni.Ja es Belgiumban lakok.
2013. máj. 25. 12:45
6/8 A kérdező kommentje:
A penz meg nem szamit...
2013. máj. 25. 12:46
7/8 anonim válasza:
Látszik, hogy sokat tudsz a fajtáról... nem szabad levágni a szőrét, mert nyáron egy szigetelő réteget képez, ami hűti a testét. Csak több kárt teszel, ha levágod.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kerdes volt melesleg nem csinalhatom ezt mert nem vihetnem versenyekre
2013. máj. 28. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!