Fiúk, ti mit gondoltok arról, ha egy lány fölösleges dolgokra tanítja a kutyáját (vagy más állatot)?
Pl láb alatt átkúszás, vagy jobb-bal különbsége.
Mi most perfektül megtanultunk a lábam alatt átkúszni, nem valami hasznos dolog nemigaz? :D
Színekre, és jobb-balra is meg akarom majd tanítani.
Szívesen tanítok kutyát! Ha valaki akarja, hogy korrepetáljam a kutyáját vállalom!
Amugy ez az ismerkedés témakör, nem a szex... A kérdés az ellenkező nem véleményéről szól.
Attól h nem hasznos, még jó dolog, mert a kutyák élvezik ezt. Sztem aranyos :)
Egy jótanács viszont: a kutyák kisebb frekvenciatartományban látnak, mint mi, ez a gyakorlatban azt jelenti, h a kéket is zöldnek látják. Úgyhogy arra nem fogod tudni megtanítani, de egyébként hajrá! :)
Semmit nem gondolok róla :D
Amugy Foleynek igaza van, a kutyák színvakok :D
Gyümi, olyan fiút válassz, aki hasonló lelkesedéssel szereti az állatokat, és őt ezek egyáltalán nem fogják zavarni, sőt! :)
https://www.youtube.com/watch?v=Vyus9NSu844 Ebben a videóban nagyon jó trükkök vannak, én ezek közül fogok megtanítani párat a kutyámnak a nyáron (ugyanilyen fajta). Szerintem egyik trükk sem felesleges, nekik is szórakozás a tanulás. :)
Milyen fajta kutyád van amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!