Golden retriver tartható lakásban?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 15:51
11/27 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen!Ment a zöld kéz.
2013. máj. 21. 16:43
12/27 A kérdező kommentje:
Reggel, csak egy órára tudom levinni az nagy gond?Délután 2 óra, este 1 óra elég lesz?
2013. máj. 21. 16:45
13/27 anonim válasza:
Dehogy gond! Ha suli előtt mindig leviszed egy órára, akkor kibírja azt a pár órát nélküled! Csak az a fontos, hogy megfelelően lefáraszd minden nap fizikailag és szellemileg. Ezekről sok mindent megtalálsz a neten, én is olvastam sokat róluk, mielőtt magamhoz vettem egy ilyen kutyát. Nagyon könnyű velük az élet, gyorsan tanulnak.
14/27 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen, akkor jó, ha könnyű, mert 11 éves vagyok.
2013. máj. 21. 16:51
15/27 anonim válasza:
Még fiatalka vagy, de ha tényleg elszánt vagy, akkor nem lesz gond. Ha esetleg a szüleid benne vannak, akkor 3-4 hónapos korában elmehetnétek vele kutyaoviba hétvégente, ott megtanítanak az alap dolgokra. De ettől függetlenül olvass is ezekről a kutyákról, hogy mire megérkezik, már képben legyél.
16/27 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon elszánt vagyok.1 hónap múlva lesz a garatmandula műtétem amiatt rettegek.Utána kapom meg, nagyon felfogok készülni.(talán így jó anya leszek ha felnőtt leszek, igaz, hogy egy állat nem olyan mint egy ember, de érte is felelősséget vállalok.
2013. máj. 21. 17:03
17/27 A kérdező kommentje:
ja és sok különbség van a szuka és a kan között?
Gondolom a kan erősebb vagy nem?
2013. máj. 21. 17:07
18/27 anonim válasza:
Nekem kanom van, de egy ismerősnek hasonló korú szukája. Kölyökkora óta ismerem a másik kutyát, és azt tudom mondani, hogy alapból talán a szuka nyugodtabb. Aztán benne van a dologban, hogy minden kutya más személyiség, nemtől függetlenül. Tehát van, hogy egy kan sokkal nyugodtabb, mint a szuka. De általánosságban azt mondják, hogy a szukák nyugodtabbak.
19/27 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!
2013. máj. 21. 17:20
20/27 A kérdező kommentje:
AKKOR VALÓSZÍNŰ SZUKA LESZ.
2013. máj. 21. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!