Vajon milyen keverék?
Heló
Az anyukája angol bulldog, ez biztos. Most 3 hónapos. Akitől vettük, azt mondta, hogy nagy valószínűséggel spániel lehetett a tettes. De hát ugye van elég sok féle spániel, és nem is biztos, az apuka az. Sajnos csak nem túl jó minőségű fotóim vannak, és a testét nem nagyon sikerült elkapnom, csak a kis fejét. A farka hosszú és fehér a vége, itt a szőre is hosszabb. A szőre viszonylag durva tapintású, a fején és a fülén viszont puha, de rövid. Fehér alapon vörös és fekete foltjai vannak. Ti mire tippelnétek, milyen fajtájú lehet az apa?
A képek:
Szia!
Nagon-nagyon aranyos kiskutya.
Simán lehet a papa spániel, erre utalhat a néhol hosszabb, puhább szőr.
Mindegy is szerintem, ki a papa, a kutyus gyönyörű szép.
Majd figyeld meg, midenki megállít vele az utcán, milyen fajta, Ő is ilyet akar.
Mondd azt, hogy angol bullspániel.
Kíváncsi leszek, lesz-e, aki elhiszi:-)
Üdv.
Üdv.
első: igen, beagle nekem is a tippjeim közt van. a fehér farokvég, a füle, a színe, sőt, a viselkedése alapján is. de hát nem vagyok benne biztos.
második: köszönjük:) hát igen, 10 emberből 7 megáll és simogatni akarja, ez az elején még jó volt, de már nem annyira:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!