Német pincser Tartás?
napi 3x -i séta
ebből 2 eü-i egy pedig 1-1,5 órás ahol lefárasztod pl labdázással
ha ezt nem tudod biztosítani akkor ne vállalj kutyát!!
nem kell a kutyával egész nap lenned..
én pl suliba járok,reggel korábban kelek leviszem 15 percre hazaérek a suliból 3-ra 30 percre viszem le és este pedig 1 órára..
amúgy azt hittem panelban lenne,de ha van kert akkor elég napi 1x 1,5 órára elvinni hogy lefáraszd :)
bár nem tudom mekkora a kert..
21:44-es vagyok
ha kutyát akarsz akkor vagy lemondasz egy-két dologról vagy pedig meg próbálod megoldani,pl ha elviszed magaddal (ha ez lehetséges) akkor már megis van oldva a dolog:)
edzés után nem tudod elvinni sétálni?
gondolom,hogy fáradt lehetsz,de ha 7kor vagy 8kor kiviszed 1,5 órára az jó,már később sötétedik és jó idő van...
addig lehet a kertben, kertesházi kutyákat napi 1x 2-3 órára viszik el és az elég nekik,bár van olyan amelyiknek nem :D
a másik lehetőség,hogy magaddal viszed..
21:44-es voltam..
nem tudok kennelt,nem vagyok jártas a fajtában,de ha rákeres sok magyar kennelt kiad,felhívsz többet vagy amik közelebb vannak hozzád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!