Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet teljesen ingyen...

Honnan lehet teljesen ingyen kiskutyát rendelni?

Figyelt kérdés
ilyesmi fajták hohy yorki meg ilyenek kistestű kis kutya,ne legyen német juhász kutya mert többet fogyassz,kis kutya lehet Yorki.stb...netről rendelni kutyát
2009. okt. 3. 11:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Kutyát nem lehet csak úgy rendelni neten,mint az állateledelt, ingyen, meg yorkit meg főleg nem.
2009. okt. 3. 11:16
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sehonnan, a yorkik drága kiskutyák, még keveréket sem kapsz 25 ezer alatt!

Én azt mondom, ha nincs ennyi pénzed sem egy kiskutyára, akkor semmilyen kutyát ne tarts! Az igaz, hogy keveset eszik, de nem mindegy mit! A tápok sem olcsók!

Aztán, mi lesz ha állatorvoshoz kell vinned?

A kölyök kutyákat 2 hetente oltatni kell, ami nem kis pénz! Egy veszettség elleni, kombinált oltással alkalmanként 6 ezer Ft körül van!

Aztán beteg is lehet, az én yorkim mandulagyulladása 18 ezer Ft-ba került!

2009. okt. 3. 11:18
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Muhahaha hát a játékboltból!
2009. okt. 3. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Neten vannak olyan apróhirdetések, ahol gazdik válnának meg állatkájuktól, mert nem nincs már rá lehetőség, hogy gondozzák (albérlet, költözés, akármilyen indok miatt), keress ilyet, hátha találsz neked megfelelőt. Van olyan, aki ingyen adja, van olyan, aki pénzért.
2009. okt. 3. 11:27
 5/15 anonim válasza:
63%
2009. okt. 3. 11:47
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Egy yorki tartása sztem költségesebb mint egy nagy kutyusé mivel olyan kis kényes h nem eszik meg bármit.
2009. okt. 3. 12:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont a Noésoknál nem lehet "rendelni",többször el kell menni a választott kutyához.

Nagyon téves elképzeléseid vannak a kutyatartásról,kedves kérdező.

Ajánlanám inkább a tamagocsit.

2009. okt. 3. 12:41
 8/15 A kérdező kommentje:
akkor hogy/honnaann lehet kiskutyám??
2009. okt. 3. 12:57
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
A játékboltból baz.meg te hülye p1csa!!
2009. okt. 3. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
kísérd el magad egy menhelyre és ott talán kapsz ingyen kutyát. de ilyen hozzáállással inkább vegyél magadnak egy tamagoccsit hát ha nem szökik el tőled.
2009. okt. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!