1/6 anonim válasza:
Azt hiszem, az egyik legnívósabb a King of Darkness. Gyönyörű kutyák, jó eredményekkel, de nem vagyok szakértő a témában.
2/6 anonim válasza:
Nézz meg többet. kik a szülők, meddig éltek az ősök, melyik tipusu kutya teszik, menj el, nézd meg, hogy vannak tartva, milyen az anyakutya, és dönts a tenyésztő javaslata szerint.
3/6 anonim válasza:
King of Darkness.
Apa régi kutyája is onnan volt.
4/6 anonim válasza:
Perlanera kennel, Di Caresi, Tahi-Réme, DeLaScytha. Én ezeknél is körülnéznék.
5/6 Royal Bell válasza:
Hát elég nehéz kérdés. Ezt neked kell eldönteni.. mondjuk én személy szerint a Köd - Hegy-et (T: Keresztes József ) , Tahi - Réme -t ( T: Szokol Erika ) ajánlanám. A 8 éves kanom a Köd- Hegy kennelből való ( világgyőztes szülők) a 4 hónapos szukám pedig a Tahi - Réme kennelt képviseli ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!