Milyen kutyát vegyek?
a pibull és a bullterrier egyáltalán nem ember ölő!!!
vizsla?
boxer?
Ha jól tudom a Boxer egy harci kutya , nekem annyira nem tetszik. A vizsla meg nagyon nagy mozgás igényű.
Tudsz még ajánlani?
Ne ragaszkodj fajtatisztához akkor, keverékek is ugyanolyan gyönyörűek ha nem szebbek,ugyanúgy szeretnek,és ugyanolyan okosak is. Csak meg kell találnod a személyiségednek legmegfelelőbbet. És nem is kerül a vételáruk 100 ezer ft-ba,csak ivartalanítási és oltási költségek.
itt össze van foglalva pár menhely kutyái:
meg
www.ebtelep.hu
vannak kölykök is.
kinti lenne a kutya, vagy lenne bejárása a házba?
naponta mennyi időt tudnál szánni a sétáltatására,nevelésére ? Nyugodt vagy inkább aktív természetű legyen?
Minden kutya tanítható, akàrmennyi idős is. Egy felnőtt 1-2éves kutya sokkal nyugodtabb mint egy kölyök és még bőven taníthatóak.
Egyébként nem tudom honnan szeded ezeket a harci kutyás hülyeségeket...csak olyat írtál szinte ami egyáltalán nem igaz.
Egyébkènt kutyát nem a külleme alapjàn választunk. Figyelembe kell vennünk a kutya tulajdonságait, személyiségét ès a legjobban hozzánk illőt kell vàlasztanunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!