Ilyet lehet? Klfkldfkldsgf
Figyelt kérdés
Ma láttam az utcán 2 csókát, kutyákat edzettek, hogy egy hámmal egy autó gumi volt rájuk kötve, és húzták. Lehet ilyet? Meg minek kell így edzeni egy kutyát ?2013. máj. 18. 22:53
1/12 anonim válasza:
ha a kutya nem ghguzjguigug, akkor igen
2/12 anonim válasza:
így szoktak néha kutyát edzeni. Lehet
3/12 anonim válasza:
Milyen fajta kutyák voltak? Én úgy tudom, a bull típusú kutyákat edzik így súlyhúzásra. De azt is el tudom képzelni, hogy a szánhuzó kutyát hogy szokja, hogy valami utána van kötve. Szóval a lényeg az, hogy lehet ilyet, és szokták csinálni.
4/12 anonim válasza:
Ha utcán történt, fel is jelenthetik őket állatkínzásért.
5/12 A kérdező kommentje:
Pitbullnak tűntek, de lehet valami kevert volt, csak rápillantottam a kutyára, a súlyt néztem meg akik vezetik őket. Igen, a jogi része miatt kérdeztem. Meg mire kell edzeni egy kutyát ?
2013. máj. 19. 00:14
6/12 anonim válasza:
Tudod nem mindenki csak azért tartja a kutyát, hogy labdát dobáljon neki meg simogassa. Kutyás sportokról még nem hallottál?
7/12 anonim válasza:
fárasztásnak is baromi jó.. szerintem ezért nem lehet feljelentést tenni
9/12 anonim válasza:
Hogy lefárasszák a kutyát, és ne a te karodat kapja el a felgyülemlett energia miatt, okos gyerek.
10/12 anonim válasza:
Ez fárasztás, én a Cerberos Kutyaiskolában hallottam róla.
Ha belegondolsz, teljesen rendben van, mert a kutya így az 5-10 kilós autógumit húzza, és nem a te minimum 50 kilódat rángatja végig az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!