Miért fontos különleges nevet adni a kutyának?
Sokan tesznek fel olyan kérdéseket itt, hogy mondjatok különleges kutya neveket, ne legyen uncsi, tucat neve (kormos, buksi,morzsi stb) szerencsétlennek.
Számomra érthetetlen, hiszen a kutyának mindegy, úgyis hallgatni fog rá, bármit talál ki a gazdája. Mivel másabb, miért jobb különleges nevet adni a kutyának?
Azt értem, hogy ne legyen az utcában vagy a környéken 3 morzsi, 4 buksi és így tovább, de a különleges névtől nem lesz jobb kutya szerintem.
Azért mert minden kutya egyedi és különleges és nem lesz belőle még egy. Én azt nem értem egyesek hogy lehetnek olyan fantáziátlanok, hogy nem tudnak a kutyájuknak jobb nevet kitalálni mint Morzsi, Kormi, Buksi meg ehhez haosnlók. A kutyának mindegy mi a neve. Akkor ilyen alapon neki az is mindegy ha különleges neve van, a gazda meg boldogabb, az meg a kutyának is jó.
Én például azt sem szeretem ha mindenféle idegenek a nevén nevezik a kutyám, parancsolgatni próbálnak neki. Ha különleges neve van, azt nehezebben találják ki. A bilétájára sem írom ki.
Szerintem jobb egy egyedi név mint egy tucat pl a mi kutyánknak Lily a neve a környéken vele együtt 5 Lily nevű kutya van és egyszer el engedtük,hogy gyakoroljuk az utcán a behívást(persze nem forgalmas helyen)erre az egyik gazdi üvülti,hogy Lily,Lily gyere ide,erre a mi kutyánk oda rohant a csajhoz,persze nevettünk a végén hogy a kutyánk oda ült elé és várta a jutifalatot :D
de ha belegondolok és másfelől hallja akkor átfuthat az út testen is és elüthették volna.Meg én tök rosszul érzem magam hogy több kutyát is így hívnak a környéken.És szólnak a kutyájukhoz és a mi kutyánk is oda figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!