Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elmenjünk a világkiállításra?
Őszintén megvallom én sem megyek el a világkiállításra, főleg mióta láttam mennyit kérnek belépőnek.
A jegyárak amitől dobtam egy hátast:
Felnőtt jegy: 2.800,- HUF / 10 euró
Gyermek és nyugdíjas: 1.400,- HUF / 5 euró
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 7.000,- HUF/ 25 euró
Négynapos jegy: 8.400,- HUF / 30 euró
Általában 1000 Ft szokott lenni egy kiállításra idehaza, legalábbis mikor utoljára voltam. Nincs olyan rendezvény, ahol én hajlandó lennék a bámészkodásért közel 3000-et legombolni. Megértem a szüleidet, gondolom egyedül nem akarnak elengedni - sőt megkockáztatom, hogy őket nem érdeklik a kutyák - , de ha ők is elmennének egy vagyonba lenne.
Közelgő szülinapit/névnapi ajándékként esetleg? :)
Én voltam tegnap, nagyon szépek a kutyák, de a körülmények... Inkább nem mondok semmit.
mi is kinn voltunk tegnap.
a kutyák tényleg gyönyörűek, viszont a ringek zsúfoltak, levegőtlenek, a gazdik, felvezetők rohangálnak, mint pók a falon, feldöntenek ha nem figyelsz és a bírálatokból szinte nem láttunk semmit, mert nem lehetett odaférni a ringhez :S még jó, hogy a kutyámat nem neveztem és nem is vittük magunkkal.
így visszagondolva, nem igazán érte meg, azt a pénzt másra is tudtam volna költeni...
Hány éves vagy? Barátnővel vagy ismerőssel akit érdekel nem tudsz kimenni?
Hát valóban nem olcsó, de azért nem minden héten van világkiállítás :) én az összespórolt pénzemből megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!