Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kan kutyám befedez egy...

Ha a kan kutyám befedez egy szukát, akkor megváltozik a viselkedése? 2,5 éves.

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy jobb nem lesz utána, de nem válik dominánsabbá vagy verekedőssé? Már most is nagyon domináns, de szerencsére bírok vele. És mielőtt nekem támadna bárki, hogy minek szaporítok: van tenyészszemléje, munkavizsgája, karaktertesztje, egy pár kiállítási eredménye és diszpláziamentes.
2009. okt. 2. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
mert a fa.sza után megy:DDDDDDDDDDD
2009. okt. 2. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megváltozhat, nem előnyére. Sok kutya balhésabb, szökősebb lesz fedezés után.
2009. okt. 2. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek az előttem szólókkal, azt tenném hozzá, hogy amikor tüzelnek majd a szukák, verekedős lesz. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
2009. okt. 2. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatom szerint megváltozik a viselkedése, balhésabb lesz, ha tüzelő szuka van a közelben. Az enyém soha nem verekedett. Volt egy fedezése, most tüzelt a szukám, és mindössze azért nekitámadt a másik kanomnak, mert ott állt mellette, rá se mert nézni a szukára. Egész nap ugat, vinnyog, reszket, napokig nem eszik. Ilyesmikre számíthatsz.
2009. okt. 2. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. okt. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!