Fényképeket, videókat hol találhatok a 2013-as World Dog Show-ról? Amatőrök és profik fotóira egyaránt kíváncsi lennék!
Nem tudom, hogy meg e tudod nézni a képeim, meg, hogy érdekel e, mert én a huskykat néztem, de itt az albumom:
Videókat is készitettem, azt itt tudod megnézni:
http://www.youtube.com/user/Szitukaaa1
Fogok még feltölteni, csak nem volt időm a napokban.
Utolsó köszi a képeket, nekem az a fura hogy összesen 1 kutyát láttam akinek élénk színű volt a bundája, mert mindegyiknek vagy nagyon halovány, vagy teljesen fehér volt.
Nem értem én ezt a mai világot, az összes kutya fajtát elrontanak mindenféle fura ízléssel hogy az valami hihetetlen.
Azt látom általánosságban hogy manapság az a cél hogy úgy nézzen ki a kutya mint egy nyomorék, és legyen fehér vagy világos-krém színe.
Huskykra visszatérve, hol vannak azok az erős vörös és fekete -metál szürke, + kék,vegyes szem színek amiért megszerette a világ ezt a fajtát?
Szivesen!
Ez kicsit nekem is meglepő volt, hogy elég kevés fekete vagy vörös kutyát láttam. Szürkékből, meg krémekből volt a legtöbb, egyértelműen ezek a szinek domináltak, de ettől független rengeteg szép kutya volt, láttam jó pár kék szeműt is, meg felemás szemű is akadt, de barna persze sokkal több. Nekem azért tetszettek, meg a huskyk még azért szerintem nincsenek elrontva. Leginkább az az oka a kiállitáson sok résztvevő világos kutyának, hogy az ő szőrükkel könnyebb bánni, szebben fellehet késziteni, főleg a szürkékről hallom ezt. De ettől független én is több feketét meg vörös kutyust vártam, de hát ez van.:)
Csanádi Dávid kutya-portréi:
Kis keresgéléssel találtam még, ezek is profi fotós képei:
Mielőtt azonnal kilépnétek, csak az első pár kép macskás:
A segítőkutyások képei:
Szintén komoly képek, bár nem sok:
Itt már valamivel több kép van, fajtacsoport szerint kategóriákba rendezve, de csak a BIS-ről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!