Baj ha dobálom a levegőbe?
Szegeny kutyat sajnalom, eloszor is mert 1 idegbeteg agyonszaporitott "eloleny", mert ezt szegenyt kutyanak nem igazan lehet nevezni, de te sem segitesz a helyzeten, ahelyett, h ha agyonszaporitott is a kutya megprobalod civilizaltan nevelni viszonlag ertelmes kutya lehetne belole. De ideggyenge kutya+felelotlen tulajdonos, mert azt, h gazdi nem mondhatom rad, sztem probalj keresni a kutyanak 1 szereto gazdit, aki foglalkozik is vele, neked nem valo kutya, de meg 1 szerencsetlen aranyhal sem.
Off: Azert ne altalanositsunk, en is 15 eves vok, es sztem eleg jol nevelem a goldimat, napi 1,5 ora seta + 20 perc agyi lefarasztas, persze TK-s goldirol beszelunk, akit annak idejen 9 hetesen hoztnunk el. Bar lehet, h nektek van igazatok es a kivetel csak erositi a szabalyt.
15 évesen szerintem már kellett volna tanulni 8. osztályban, hogy az ember gerincének mennyivel másabb a felépítése, mint egy kutyáénak. Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem ha dobálod nem teszel jót pl. a gerincének sem!
Azért nem hiszem, hogy támadásnak fogja fel, de ha csak játszik is, akkor sem jó ha nem tudja hol a határ. Erre azért meg kéne tanítani, ha eddig nem sikerült.
16/L
A leszidás nem egyenlő a neveléssel.Ahogy elnézem,a neveléshez sem érthetsz sokat.Vannak külön kutyaiskolai tanfolyamok kistestű kutyáknak Pesten.Ha ott laksz,érdemes elvinni.Ott a harapdálásról is leszokik és megmutatják neked,hogyan vezesd le az energiáit helyesen.
Ha meg kutyát akarsz dobálgatni,szeretettel várunk.Van 2 bullterrierünk,bírják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!