Autóban szabályos szállítás?
nem tudok róla hogy van e kikötés rá hogy, hogy szabályos.
Engem múltkor állított meg rendőr úgy hogy a kutya az anyós ülés előtt ült a földön. Semmit nem szólt érte.
Én az adaptert nem szeretem nagyot ránt a kutyán(van egy méteres holtjátéka) Inkább teszek rájuk egy hámot és egy nyakörvel áthurkolom a hám karikáját és a biztonsági övet. Jah az övet természetesen bekötöm a kutya háta mögött.
Köszi a választ, ez jó ötlet, kipróbálom!
Megnyugtató, hogy nem szólt semmit a rendőr, ezen szoktam parázni, mert elég gyakran megyünk kocsival.
senkinek semmi köze hozzá hogy hogy szálítod a kutyádat az autódban
Én sem hallotam ilyen rendeletről amiben leírják hogyan szálíthatsz kutyát asaját autódban :)
Az, hogy az a rendőr nem szólt semmit, nem jelenti azt, hogy nincs szabályozva és más rendőr nem fog megbüntetni, ha nem megfelelően szállítod.
Mi is sokat szállítjuk kocsiban a kutyát (nagytestű).
Biztonsági autós hámja van. Ilyen: [link]
Mi boltban vettük, mondták, hogy ha nem passzol a kocsi biztonsági öv csatolós részéhez, visszavihetjük.
Jobban szeretem, mintha a kocsi biztonsági övével csatolnám be, mert az automata övvel jobban tudna "mászkálni" a hátsó ülésen.
Az autóban szállítást a KRESZ szabályozza.
Itt egy egész jó link róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!