Valaki olvasott már kutyanevelésről/tanításról könyvet itt?
Szia. Én is eléggé sok kutyaneveléses könyvet olvastam már,két kutyámmal rendszeresen sportolunk, bemutatózunk, évek óta,Ismerősök kutyáját képeztem ki, a problémásakkal is tudtam mit kezdeni, szóval már tapasztalat is van mögöttem. De, ez egy olyan dolog, hogy minden helyzet más és más, ami egyik kutyánál beválik, lehet, hogy a másiknál nem, illetve attól is függ, hogy bizonyos emberek annyira bambák, hogyha megmutatod neki, hogy mit meg hogyan kell tenni se képes megcsinálni, utána meg siránkozik, hogy hülye a kutyája...
Na ezért van itt is sok vélemény, mert biztos sokan tapasztaltak, meg minden, de a tapasztalatok is mutathatnak mást. Amúgy, meg aki azt mondja, hogy ő mennyire ért a kutyákhoz, én azt kb kiröhögöm, mert ez is egy olyan dolog, hogy szerintem sose lehet 100%-ig tudni hogy egyes kutyák mire hogyan reagálnak, meg stb... illetve, mindig van hova tovább fejlődni:)
Szóval, aki meg túl okos, meg túl hajthatatlan, én azt már simán lesz@rom, had éljen a saját képzelet világában...Kérdező, téged se érdekeljen, ha meg írják a privát hülyeségeket, én úgy szoktattam le róla embereket(mert régebben nekem is írtak) hogy kimásoltam az alá a kérdés alá a levelét, amiből kifolyólag rám írt... utána érdekes többet nem írtak...
Én olvastam könyveket, neten is olvastam egy-két dolgot mielőtt meglett a kutyám, aztán a módszereket meg saját tapasztalatok egybe véve nevelem. (saját tapasztalat alatt azt értem, hogy az oké valami levan írva, de gyarkolatban lehet kombinálni kell a dolgokat, meg mielőtt meg lett saját kutyám azelőtt is kutyáztam, ismerősök,menhely)
De ez mind nem fontos, ha valaki kérdez valamit leírom,hogy figyelj szerintem ezt és ezt próbáld ki,ennek műdödnie kell... hát most.. mindenbe bele lehet kötni :D
Plusz az se mindegy ki hogyan áll a kutyához úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!