Szerintetek milyen fajta a kutyám?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert egyszerűen nem találok még egy ilyen vagy ehhez hasonló kutyafajtát :S az biztos szerintem , hogy keverék, na de milyen ??? Kutyaszakértők ???
2013. máj. 16. 22:22
11/15 anonim válasza:
Mennyi idős? Mióta van Veletek?
12/15 A kérdező kommentje:
Hello ! :) Mamócánk 2001.12.23.án született , 2012.február óta van a családdal, ő egy tombola főnyereménye volt, amit nem sikerült megnyerni, de mivel én vigyáztam rá akkor egész nap, ezért az a család aki megnyerte felajánlotta nekem :) Már nagyon bánjuk, hogy nem lettek kölykei, de akkor amikor még fiatalabb volt akkor nem volt lehetőség arra hogy több kutyám legyen, most a lehetőség adott, de most meg már nem ajánlják ilyen korba a fedeztetést :S
2013. máj. 17. 15:06
14/15 A kérdező kommentje:
jahm :) hálisten jóól tartja magát :P proobáljuk minden nap sétálni is elvinni... meg udvarba is azér nagy helye van futkozni :P báár találnék még egy illen kölyköt :/ biztos hoznék mellé !
2013. máj. 17. 20:52
15/15 anonim válasza:
A füle állása és a farka teljesen németjuhászos. Szóval tuti van benne. A fehér szín nem gátolja,hogy az legyen. Szerintem a teste alapján labrador is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!