Milyen a NutraNuggets Performance táp? Acanához képest milyen?
Mindenkinek más a véleménye A jó tápról és minden kutyának más is az igénye. Normál Acanától nekem többet mutat a táp, már csak a zsírtartalma miatt is, jön a tél, most kifejezetten kell a kutyádnak a magas zsírtartalom.
Visszatérve, az Acana sport&agility az ami jobb most neki de árban a Nutranuggetsel jobban jársz. Kösz a tippet, én is ilyet fogok rendelni!
Akkor,ha gabona van egy tápban,nem sokat ér.
Szép tőle a kutya,jó a kondi,de a kutya ragadozó,nem gabona való neki.
"Akkor ha gabona van egy tápban nem sokat ér".
Akkor szerinted honnan szerzi egy állat az energiát, a hőerőből? Az Acana is pont azért van tele gyógynövényekkel, ugyan azt a célt szolgálja, mint a gabona, csak kitaláltak hozzá egy hangzatos reklámszöveget, pont azt amit te leírtál.
A macskaféléknek sokkal nagyobb mennyiségű fehérjére és kevesebb szénhidrátra van szükségük, mint egy kutyának, még is elfogyasztja az oroszlán a zsákmánya gyomrát, kizárólag a benne lévő növények miatt.
Megint más kérdés, hogy sok tápgyártó túlzásba esik de ez most spec. teljesen rendben van. Rendelni is fogok belőle.
Nézd meg, összetételben, beltartalomban, de még hasznosítható energia tartalomban is simán veri az Acana Adult a Nutra Nuggets Performance-ot. Ha csak a kettő közül lehet választani, akkor egyértelműen Acana Adult, bár szerintem is most egy erősebb táp kéne neki, mondjuk a -
Puppy Junior.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!