Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a NutraNuggets Performa...

Milyen a NutraNuggets Performance táp? Acanához képest milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Szoptató kutyának lenne majd. Eddig Acanát kapott.

2009. okt. 1. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a véleménye A jó tápról és minden kutyának más is az igénye. Normál Acanától nekem többet mutat a táp, már csak a zsírtartalma miatt is, jön a tél, most kifejezetten kell a kutyádnak a magas zsírtartalom.

Visszatérve, az Acana sport&agility az ami jobb most neki de árban a Nutranuggetsel jobban jársz. Kösz a tippet, én is ilyet fogok rendelni!

2009. okt. 3. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Akkor,ha gabona van egy tápban,nem sokat ér.

Szép tőle a kutya,jó a kondi,de a kutya ragadozó,nem gabona való neki.

2009. okt. 3. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:

"Akkor ha gabona van egy tápban nem sokat ér".

Akkor szerinted honnan szerzi egy állat az energiát, a hőerőből? Az Acana is pont azért van tele gyógynövényekkel, ugyan azt a célt szolgálja, mint a gabona, csak kitaláltak hozzá egy hangzatos reklámszöveget, pont azt amit te leírtál.

A macskaféléknek sokkal nagyobb mennyiségű fehérjére és kevesebb szénhidrátra van szükségük, mint egy kutyának, még is elfogyasztja az oroszlán a zsákmánya gyomrát, kizárólag a benne lévő növények miatt.

Megint más kérdés, hogy sok tápgyártó túlzásba esik de ez most spec. teljesen rendben van. Rendelni is fogok belőle.

2009. okt. 3. 15:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor Acana Adult Dogot vegyek, vagy inkább ezt? Az Acanába nem több a vitamin?
2009. okt. 3. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Adultot ne vegyél szoptatós kutyának, vagy Juniort vagy High Energyt. Az teljesen mind1 hogy az Acana vagy e mellett döntesz.
2009. okt. 3. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem az igazi. Tápmintát kaptam belőle, és nem igazán tetszett. Ha egymás mellé teszed a kettőt, rögtön látni, miért kerül az Acana többe. Úgy néztem, most ott a Puppy Junior és a Sport&Agility is akciós, az előbbi csak kettő, az utóbbi kb. három ezer forinttal kerül többe, én inkább azt vennék.
2009. okt. 3. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg, összetételben, beltartalomban, de még hasznosítható energia tartalomban is simán veri az Acana Adult a Nutra Nuggets Performance-ot. Ha csak a kettő közül lehet választani, akkor egyértelműen Acana Adult, bár szerintem is most egy erősebb táp kéne neki, mondjuk a -

Puppy Junior.

2009. okt. 3. 19:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma rendeltem Acana Puppy Juniort. Köszi a válaszokat.
2009. okt. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!