Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A KONG játékban mi kerül...

A KONG játékban mi kerül olyan sokba?

Figyelt kérdés
Meg akartam venni a kutyának a KONG nevű játékot(amibe krémet kell tölteni és azzal szórakozik a kutya), de majdnem 5000(!) forint az a gumi vacak. Nem tudom felfogni, hogy abba az egyszerű gumijátékban mi kerül 5000 forintba.
2009. okt. 1. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt az, hogy a dobozára rá van írva: KONG :S
2009. okt. 1. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem csak sima gumi hanem kaucsuk 100%. De persze a márkát meg kell fizetni. Meg hogy egyedülálló a kutyajátékok közül, mostmár persze másolnak, de az nem az igazi.
2009. okt. 1. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy ilyen tartós gumi megéri ezt a pénzt, az én kutyusom labda-rágcsa mániás és eddig nem sikerült neki olyan játékot találnom, amit ne tudott volna tönkre rágni 5 perc alatt, ha nem figyeltem rá... Erre mondom, hogy fogyóeszköz.

De ha KONG tényleg ilyen spéci gumi, én is fontolóra veszem, mert amennyi rágcsát veszek a kutyának 1 hónap alatt abból simán kijönne, és ha tovább tart egy hónapnál, akkor már spóroltam is. :D

2009. okt. 2. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

eddigi játékait 1-2-3 hét alatt kinyirta.

a kong 1 éve birja !

azért kerül annyiba,mert jó anyagból van !

( az adidas is tovább birja ,mint a tescós cipő ?)

2009. okt. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!