Kutya világkiállításra mentek?
2800 Ft???? Jól éreztem én, hogy nem akarok fizetősként elmenni a Világkiállításra :P
Szombaton-vasárnap megyünk kutyámmal bemutatózni, így majd szabadidőnkben szétnézek azért itt-ott :)
Pénzt nem szabad vinnem, hogy ne vegyek ezredik felesleges kacatot (póráz-nyakörv-játék) :D
Jegyárak
Felnőtt jegy: 2.800,- HUF / 10 euró
Gyermek és nyugdíjas: 1.400,- HUF / 5 euró
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 7.000,- HUF/ 25 euró
Négynapos jegy: 8.400,- HUF / 30 euró Ehhez csak annyit hogy az unokatesom volt Genfben kiállitáson ahol 2 euro volt a belépö. Szégyeljék magukat a szervezök.
A sok szép kutya és a sok-sok gondos-felelős gazda pozitívuma ellenére ezt ki kellett írnom magamból. Elnézést a stílusért, de ez már tényleg sokkk volt...AKINEK NEM INGE...
A Világkiállításon kutyával résztvevők egy része ERŐSEN SZÉGYELLJE EL MAGÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Hungexpó melletti füves KÖZTERÜLET tele volt KUTYASZARRAL!!!!! Így nagybetűvel, igen!!! Nem csak a kistestű kutyáké, áááá, dehogy...MINIMUM ELEFÁNTMÉRETŰEKKEL!!! Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy MI A JÓ BÜDÖS FRANCÉRT NEM LEHET FELVENNI AZT A ROHADT SZARKUPACOT???????????????
A kutyámat nem mertem elengedni láb mellől, nehogy belelépjen, vagy fertőzést összeszedjen a sok szar szaglászásától! Egyszerűen elkeserítő a helyzet...és a belső területeken sem volt jobb A csarnok KÖZEPÉN ÓRIÁSI kupac...XXI. század...szuper...
(Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy miért nem lehetett az Expón kívüli közterületre, akár a járda melletti füves részre, akár a külső parkolók melletti zöldterületre KUTYAÜRÜLÉK-TARTÓ KUKÁKAT, konténereket, zsákokat, VALAMIT kirakni???!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!