Valaki linkel törvényt nekem arról, hogy hány kutya lehet egy lakásban?
14. §
(5)17 Tilos
a) kistestű ebet 10 m2-nél, közepes testű ebet 15 m2-nél, nagytestű ebet 20 m2-nél kisebb területen tartósan,
b) kistestű ebet 4 m-nél, közepes testű ebet 6 m-nél, nagytestű ebet 8 m-nél rövidebb eszközzel tartósan kikötve,
c) gerinces állatot kör alapú kalitkában vagy gömb alakú akváriumban,
d) gerinces állat kifejlett egyedét 30 liternél kisebb űrtartalmú térben
Törzstag vagy és nem láttad még, holott hetente belinkeljük?! ;)
Valahol azt olvastam, hogy két kisebb testű, vagy egy nagy testű kutya tartható. De nem tudom már hol, és nem is találom. De én így tudom.
Eddig nem zavarta amúgy őket? Csak most? (mert ilyen nálunk is van... -.-", bár nálunk kicsit durván mutatják ki a nemtetszésüket)
Nálunk két kistestű eb van, amikor ide költöztünk minden egyes lakóhoz becsengettünk és megkérdeztük,hogy zavarná e őket ha két kis kutya lenne itt és mindenki bele egyezett, 10 éve lakunk itt,10 éve van kutyánk, pár éve visszahallotuk,hogy sokaknak nem tetszik,hogy itt vannak a kutyák,bár tudnám 2-3 éve mi változott meg..
aztán végig jártuk az összes lakást úja (pár éve) és senki se mondta a szemünkbe,hogy zavarja hogy kutyák laknak itt,lezártuk a témát..
ha a szemünkbe nem mondják akkor maradnak, 1-2 lakó akkor sem tudna mit tenni,ha a többséget nem zavarja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!