Hogy néz ki egy kötőhártya gyulladás kutyáknál?
Tegnap este feldagadt az egyik szeme a kutyámnak, alul. Bulldogom van úgyh érdekes a szeme alapból. És nagyon vörös is volt, de gondoltam, hogy az a fáradstág miatt lehet. Ma reggelre a vörösség eltünt, viszont még mindig felvan dagadva, és ilyen fura fehéres cucc van benne. Délután rendel a dokink, úgyh csak akkor tudjuk elvinni, viszont valakinek volt már ilyen tapasztalata? Jah és egy sárgás fehéres nyúlós váladék folyik a szeméből. Először azt hittem h a most virágzó fehér cucctól váladákozik de valszeg nem.
Pár hete belemászott egy gödörbe, és mikor kijött az egész feje tiszta homok volt, próbáltam kitörölgetni vizes pzs-vel a szemét de lehet akkor belemehetett neki már.
Valadekos,gennyes a szeme.nehezen tudja kinyitni,ossze is ragadhat ha mar nagyon be van gyulladva.
Mi at allatorvostol antibiotikumos szemcseppet kaptunk.de hazilag kamillateazhatod.azzal sokat segithetsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!