Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanítsam meg a kutyámat...

Hogyan tanítsam meg a kutyámat arra, hogy jelezze ha ki kell mennie üríteni?

Figyelt kérdés
Panellakás-ban van és van olyan amikor nem vagyok othon és , hogy megtanulja, hogy vagy egy pontra menjen vagy kaparja az ajtót ha menni kell? Tehát hogy tanítsam meg, hogy csak egy pontra vizeljen?
2009. okt. 1. 06:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de te sem tudsz egy pontra pisilni. Vagy valami parafenomén vagy?

Másik amit nem értek: Most kaparja az ajtót vagy végezze el a dolgát egy bizonyos helyen?

2009. okt. 1. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Naponta legalább 3x vidd ki sétálni, dolgát végezni. Egy felnőtt kutya ki fogja bírni a köztes időben.

Sajnos, előfordul, hogy távol vagyok 12-13 órát is, így nincs aki kivigye a kiskutyámat.

Kibirja, nincsenek balesetek.

Nem tesz jót neki, jobb lenne többször kiengedni, de néha muszáj.

2009. okt. 1. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szoktasd kutyapelenkára, ez az egy módszer van a benti wécéztetésre. Normál esetben NEM pisilheti össze a kutya a lakást, nehogy már az ő birodalma legyen. Szobatisztaságra nevelt kutya inkább szenved, mint hogy kiengedje.

Van, hogy egy eb teljesen magától jelzi mikor ki kell mennie de erre nem tudod megtanítani, magától hozza a pórázt, kaparja az ajtót. Nekem az előző kutyusom leült a bejárati ajtóba és várt, mikor ki kellett mennie.

Egyébként mikor nem vagy otthon minek jelezzen?

2009. okt. 1. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:
szüleim dolgoznak én meg suliba vok általába 7:0 tól 13:00-ig
2009. okt. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!