Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever-es gazdik!...

Golden retriever-es gazdik! Nagyon sokat eszik ez a kutya?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 19:18
 1/7 Winner of Royal Hill ***** válasza:
77%

A dogjaimhoz képest nem...

A csivikhez képest igen...

2009. szept. 30. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk volt Golden Retrieverünk, evett, de nem OLYAN sokat. Igaz, nagyon falánk egy kutya volt, figyelni kellett, hogy mennyit adsz neki, plusz még a mozgásigényét is ki kellett elégíteni. Egyszer más vigyázott rá, aki nem figyelt ezekre, meg is hízott a kutya.
2009. szept. 30. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztalom, hogy amit szeret abból nagyon-nagyon sokat megtudna enni. A mindennapi tápjáért annyira nem lelkes... De vigyázni kell: Nem szabad túlzásba vinni az etetését, mert hajlamos az elhízásra.
2009. szept. 30. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

A mienk mindent megenne, amit csak elé raksz. Sajnos a drága el is van hízva, hiába adok neki kevesebbet, meg nálam nem kuncsorog... Anyukám és nagymamám annyira meg vannak veszve érte, hogy ha a kutya csak szépen néz rájuk akkor már "repülnek" is a falatok. Hiába kérem őket, ne tegyék... anyukám azt válaszolja általában olyankor, hogy mostantól nem etetem a kutyád... csak sajnos reggel ő tud neki adni, mivel én megyek el legkorábban otthonról és akkor még alszik is a kutya és mindenki más is.

Szóval ha magát a fajta jelleget vesszük szemügyre, igen tudnak sokat enni, akár egy élő "szemetesláda"... amit adnak, amikor mindig megeszi, még ha nem is éhes.

2009. szept. 30. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém (9 hónapos lesz) 40 dekát kap naponta egy prémium tápból, plusz néha kap még ezt-azt mellé.
2009. okt. 1. 08:11
 6/7 anonim ***** válasza:

napi 40-50 dkg jó minőségű táp.

vagy házikoszt + táp együtt .

nem többet mint egy boxer, vagy németjuhász .

a minőség a fontos .

gyenge minőségű tápból ( hiperekben kaphatóak )azért kell több,mert szinte csak növényi alapanyagból vannak, így alig van benne kalória, viszont a végtermék ami kijön a kutyából,az rengeteg .

jó minőségű tápot a szervezetük sokkal jobban hasznosítja .és a végtermék sem olyan sok:)

a házikoszton is remekül fel lehet nevelni, csak tudni kell miből-mennyit adni neki !

2009. okt. 1. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Az én kutyám 4.5 hónapos, és eléggé sokat eszik, az állatorvosunk azt ajánlotta, hogy mindig legyen kaja előtte.

Egy 15 kg-os Royal Canin táp 2 hónap alatt elfogy.

2009. nov. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!