Golden retriever-es gazdik! Nagyon sokat eszik ez a kutya?

A dogjaimhoz képest nem...
A csivikhez képest igen...

A mienk mindent megenne, amit csak elé raksz. Sajnos a drága el is van hízva, hiába adok neki kevesebbet, meg nálam nem kuncsorog... Anyukám és nagymamám annyira meg vannak veszve érte, hogy ha a kutya csak szépen néz rájuk akkor már "repülnek" is a falatok. Hiába kérem őket, ne tegyék... anyukám azt válaszolja általában olyankor, hogy mostantól nem etetem a kutyád... csak sajnos reggel ő tud neki adni, mivel én megyek el legkorábban otthonról és akkor még alszik is a kutya és mindenki más is.
Szóval ha magát a fajta jelleget vesszük szemügyre, igen tudnak sokat enni, akár egy élő "szemetesláda"... amit adnak, amikor mindig megeszi, még ha nem is éhes.

napi 40-50 dkg jó minőségű táp.
vagy házikoszt + táp együtt .
nem többet mint egy boxer, vagy németjuhász .
a minőség a fontos .
gyenge minőségű tápból ( hiperekben kaphatóak )azért kell több,mert szinte csak növényi alapanyagból vannak, így alig van benne kalória, viszont a végtermék ami kijön a kutyából,az rengeteg .
jó minőségű tápot a szervezetük sokkal jobban hasznosítja .és a végtermék sem olyan sok:)
a házikoszton is remekül fel lehet nevelni, csak tudni kell miből-mennyit adni neki !

Az én kutyám 4.5 hónapos, és eléggé sokat eszik, az állatorvosunk azt ajánlotta, hogy mindig legyen kaja előtte.
Egy 15 kg-os Royal Canin táp 2 hónap alatt elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!