Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen módszerrel tanítsam...

Milyen módszerrel tanítsam meg kutyámnak a "fúj" parancsot?

Figyelt kérdés
A kis kiváncsi mindent feleszik a földről. A növényeket általában megengedem neki megkóstolni, mert ha rájön, h rossz az íze, kiköpi és utána már nem érdekli. de néha feleszik eléggé érdekes dolgokat, meg hát akármi mérgezőt is megehet. ti milyen módszerrel tanítottátok meg a kutyátok erre?
2009. szept. 30. 15:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

szia

én ezt youtubeon láttam klikkeres tréningnél, elég jó dolgokat mutat a srác, és elég jól magyaráz, még nekem is egyszerű:)( http://www.youtube.com/watch?v=8i-L3-gqWic&feature=channel)

próbáltam, klikkert nem akarok használni, de próbáltam, és működött is itthon, nem érdekelte egyáltalán mit raktam a földre, nem ette fel. viszont kint az utcán, mintha teljesen elfelejtette volna, nem figyelt rá. Ma viszont elég szép fejlődést értünk el, 10ből 8szor hallgatot rám, persze egy kiló jutalomfalat mellett:) egyszer rákoppintottam az orrára, és ez úgy tűnik működött. Szóval néha sajnos erélyesebben is fel kell lépnem, úgy tűnik, mert van egy bizonyos határ, ami után nem igazán izgatja a jutalomfalat megszerzése, és rosszalkodik inkább.

2009. okt. 1. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!