Nem tudok dönteni, ma választ kell adnom, de képtelen vagyok dűlőre jutni magammal. Josera miniwell vagy Brit premium small adult?
A joserában felsorolnak kagylót z összetevők között. Egyébként én is a Brit felé hajlok most éppen.
Szerintetek 13 kilós kutya még kistestűnek számít, etethetem az 1-10 kilósok tápjával, vagy neki egy harmadik félét kellene néznem?
Nem kaptak még Britet a kicsik, azt a nagyok eszik.
Én írtam a Josera High Enregy-s kérdést is, bevallom, igazából megijedtem, hogy a 2 kicsit sport táppal etetem, igaz imádják és úgyis egész nap rohangálnak (ha nincs nagyon meleg).
Most próbálom belőni kinek melyiket adjam. Persze mind talált, keverék kutya.:)
A nagyoknak- brit premium adult L
tacskó-keveréknek- Miniwell/ Brit small adult???
shi-tzu- golden retriever keverék(13kg)- Josera Optiness/ Brit adult M?
Bakker, de bonyesz!!!:)))
Az energyt felejtsd el,az folyamatos sportot űző kutyáknak van,nem a kertben rohangálós kölyköknek.
Szerintem mindenkinél Brit-tel kezdj,majd ha bármi rosszat tapasztalsz,akkor válts.Viszont a Brit jobb minőség,mint a Josera,szóval szerintem nem lesz baj.
Ne aggód túl,semmi baj nem lesz :)
Oké köszi!
Megrendelem, 3 méretben a Brit tápokat.
Remélem, nagy kárt nem okoztam a high energyvel 4 hónap alatt a szervezetükben, igaz, reggeltől-estig körbe-körbe szaladgálnak (mint a bolondok), talán ledolgozzák a tápanyagokat. Abban bízom, hogy egy sport kutya sem reggeltől estig mozog, hanem csak 3-4 órát egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!