Baloghcsilla kérdése:
Jó választás volt-e a NÉMET JUHÁSZKUTYA kisgyerekes családhoz?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk egy NÉMET JUHÁSZKUTYÁT,és meg szeretném kérdezni,hogy jó választás volt-e?!
(egy 4 éves,egy 11 és egy 12 éves gyerek van a családban)
2013. máj. 9. 12:04
11/14 anonim válasza:
A kutyasuli és az erős kéz sokat jelent a németjuhászoknál.Én 2 db németjuhász szuka kutya mellett nőttem fel és soha nem tudtak volna bántani,pedig kisgyermek ként állandóan hajtottam őket és húzztam a szőrüket...ők pedig felálltak és arrébb mentek,vagy a szüleimhez rohantak,hogy szóljanak rám,mert nem bírnak lerázni.A babakocsimhoz senkit nem engedtek közel,még benézni sem.Szóval minden nevelés kérdése és nem kell általánosítani a fajtáról,azért mert egyszer megharapott egy neveletlen,ideglabilis kutya.Akármilyen kutya fajta megharaphat,ez nem fajtafüggő,hanem egyed és nevelés.Oda kell rá figyelni a kzdetekben,foglalkozni kell vele,nevelni és akkor nem lesz probléma.Sajnos olyan is van amikor valakinek nem való ez a fajta,mert tény,hogy elég rátermedtek és okos kutyák,hamar rájönnek arra,hogy ki a főnök,de aki nem tudd irányítani egy kutyát annak egy yorki sem való,mert az is megharaphat felnőtett/gyereket egyaránt.
12/14 anonim válasza:
Baloghcsilla, hiába töröltetted a kommentjeinket, akkor is szánalmas vagy a sok álkérdéseddel!!!
Előbb retriever, aztán bernáthegyi, most meg német juhász pár napon belül??
Te beteg vagy!!!
13/14 anonim válasza:
Azért kell lepontozni mert egy bizonyos fajta kutyát utálok? Ez a dög amelyik engem megharapott a tulajdon gazdájának a fülét is majdnem leharapta. S a gazdáját se tisztelte. Kiderült később biztonsági őr kutya volt és kiskorában nyuzta egy gyerek ezért utálts a gyerekeket. Egyébbként bármilyen más kutyát szeretek,pl volt egy ideig spánielünk meg több évig egy nagy labrador retviverünk. Macskánk és papagájunk is volt,szóval nem mondhatjátok hogy állatellenes vagyok..
14/14 anonim válasza:
Azért utálni egy fajtát mert egy példánya rosszul nevelt volt...hm érdekes és nem túl felnőttes. A németjuhászok nem tudom tudod-e de kiváló rendőrkutyák, segítőkutyák, keresőkutyák, szóval nem a fajtával van a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!