Kutyás lányok! Vannak köztetek olyanok (nagyon remélem ti lesztek többen), akik rühellik a diszkókat, le nem mennének oda, nem cigiznek, és nem isszák részegre magukat minden héten (legfeljebb mértékkel)?
Én a kutyámmal sétálok helyette:)
Esetleg kimegyünk a Margitszigetre a barátokkal + kutyával, megiszunk egy doboz sört, boroskólát. A cigit utálom.
És én úgy alakítottam a baráti körömet, hogy ők is hasonló mentalitásúak legyünk.
pont ilyen vagyok :D
viszont házibuliba járok havi 1x és havi 1x-2x össze járok a társasággal az utcán hülyülünk..szoktam inni,de én nem sokat,szerintem nem illik egy lányhoz,hogy a sárgaföldig issza magát!
cigizni soha,kisem próbáltam egyszer sem..
én is inkább foglalkozok, sétálok többet a kutyámmal :)
bár nem tudom ennek mi köze,hogy van kutyám, na mind1 :D
nekem nincs barátom ugyan,de azt sem az interneten fogom megismerni,elég sokan átb.sztak itt GYK szóval ne írj privátot!!
Köszönöm a normális és nem egyből ok nélkül letámadó válaszokat! De a többi leányzónak:
Hölgyeim, könyörgön a kutya sem keresne itt párt magának, mglepődve tapasztaltam, hogy egyből azzal jöttetek páran, hogy ne itt keressek párt. Miért gondoltátok ezt? Miért kellene párt keresni?
Csak úgy gondoltam, hogy a kutyások között (nem az agyon szolizott, "trendi" (rossz rájuk nézni) divat-csivavásokra értettem, normál, rendes kutyás lánykákra) több az, aki megveti a diszkókat, bulikat, NEM AZ a lételeme, sőt egyáltalán tök értelmetlennek tartja, eljár ugyan barátokhoz, de inkább utazgat, kirándul, vagy ahogy írtátok sokan, sétál, millió más dolgot csinál, egyszóval éli az eletét. Abban reménykedek, hogy a nem divat-kutyások között több a megfontoltabb, visszafogott, normális leányzó, akiket nem vonz, nem éltet a klubok monoton és unalmas világa (meg esetleg a berúgás).
Egyikben sem tudom mi lehet a jó, elfogadható választ még senki nem adott ebben a témában soha. Szerintem teljesen értelemszerű, ha végre olyanokkal akar az ember találkozni, akik nem szeretik ezeket a helyeket, mert herótja van, hogy folyton a másik táborral fut csak össze!
(Bocs, ha úgy tűnt a végére már, hogy kicsit kiakadtam, de azt hittem a kérdés jól érthető lesz).
11:11-es vagyok
én sem értem,hogy abban mi a jó,hogy minden hétvégén taj részegre isszák magukat a fiatalok (lányok és fiúk is)
1000x jobb dolgok is vannak mint a bulizás,persze tök jó, én is jól érzem magam,de hogy minden hétvégén? áá nem bírnám :D
én inkább nyugis vagyok mint a kutyám :D
de néha jó kiengedni a gőzt,persze nem úgy,hogy azt sem tudom hol vagyok..
most érettségi miatt be is terveztem hétvégén egy kis összejövetelt ahol persze lesz alkohol ,de a határt tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!