Szerintetek fajtiszta?
Figyelt kérdés
Állítólag fajtiszta hovawart kutyák, a kölykök láttán én is ezt mondanám, de van egy kép a szüleiről. Az egyik mintázata egyáltalán nem olyan, mint egy hovawart, szerintem az keverék kutya lehet. Illetve 30.000 forint egy jó 150.000 forintos kutyáért..
2013. máj. 8. 20:27
11/14 anonim válasza:
Közük sincs a hovikhoz! Nekem is van egy gyönyörű szukám, jól ismerem a fajtát és a hazai tenyésztőket is és ez a nőcike nem tartozik közéjük!
12/14 anonim válasza:
A két felnőtt kutya a képen valószínűleg a szülő pár és azokon is látszik, hogy keverékek
13/14 A kérdező kommentje:
Már rég beszéltem a gazdájával, aki mondta, hogy a képen a szülők vannak és fajtatiszták. Ezért is kérdeztem meg, én nem hittem el. Nem csak az ára miatt, de én is tudom, hogy néz ki egy hovawart és nem épp úgy, ahogy a képen a bal oldali kutya. A jobbról nem tudnám megmondani, nekem az fajtatisztának tűnik. Egyébként oltást azt kapnak. Valószínűleg megvesszük az egyiket, ráadásul azt, amin kimondottan látszik, hogy nem fajtatiszta hovi, mert az egész hasa fehér, de nagyon aranyos. Nekem nem lényeg, hogy fajtiszta legyen, így legalább egyedi kutyám lesz. Egyébként a képen is nekem a bal oldali kutya jobban tetszik. És mielőtt jönnek a menhelyes kommentek, voltam 2 menhelyen, több nincs a közelben. A megyénkben csak egy van, elmentünk oda és a mellettünk lévő megyébe is, de egyik helyen sem volt olyan,a milyet szeretnék. Mindenképp nagytestű, hosszabb szőrű, nem csupa fehér vagy fekete kölyköt szerettem volna. Ilyen egyik helyen sem volt, illetve már kölyök vagy 1 évnél fiatalabb kutya is alig volt, és ami volt, az is mind kistestű. A kedvenc fajtáim meg vagy nincsenek Magyarországon, vagy iszonyú drágák. 100.000 fölött nem szeretnék kutyát venni, az is rengeteg pénz, és pluszba még az állatorvos, az oltások, a kellékek.. Nem sajnálom a pénzt a kutyára, de azért nem vagyunk olyan jó helyzetben, hogy 200.000 forintos kutyát tudjunk venni. Szóval kerestem az olcsóbb hirdetések között is, és ők nagyon megtetszettek.
2013. máj. 9. 16:38
14/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat már megint: fajtatiszta. Mindig elrontom valamiért :)
2013. máj. 9. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!